krediet

Kredietlimiet voor creditcards

By Miguel Franklin on April 26, 2020 0 Comments

Een creditcardmaatschappij stelt limieten in voor het bedrag dat u van uw kaart mag afschrijven. Deze limiet is gebaseerd op uw vermogen om met schulden om te gaan.

Het betalen van de minimale maandelijkse betaling

Slecht idee. Nadat u de minimale betaling van uw saldo af te trekken, zullen financiƫle lasten aan uw resterende worden toegevoegd balans. Deze kosten lopen maand na maand op. Je kunt jezelf heel snel in een gat graven. Wil je zien hoe? Bekijk hoeveel ik heb betaald?

Weet dit ook: de minimale betaling is het MINSTSTE bedrag dat u kunt betalen om de kaart actief te houden. Als u minder betaalt, wordt uw kaart gedeactiveerd (uitgeschakeld). Bekijk www.123creditcardvergelijk.nl voor creditcard aanvragen bank.

Bedenktijd

Als u uw factuur tijdens de respijtperiode volledig betaalt, hoeft u voor aankopen voor die rekening geen financieringskosten te betalen. Een bedenktijd is doorgaans ongeveer 25 dagen.

Late vergoedingen

Als u uw factuur niet op de vervaldatum betaalt (de datum waarop uw respijtperiode verloopt), wordt u een te late vergoeding in rekening gebracht. Deze kunnen oplopen tot $ 35! Zorg dat u georganiseerd bent om op tijd te betalen. Te laat betalen is kostbaar.

Rentetarieven

Onthoud: wanneer u uw creditcard gebruikt, leent u geld. U betaalt dus rente wanneer u uw rekening niet volledig betaalt. Met een creditcard betaal je voor het gemak. Creditcardtarieven kunnen 18% of zelfs 24% bedragen, afhankelijk van uw kredietgeschiedenis.

“Beveiligde” creditcards

Sommige banken bieden beveiligde creditcards aan mensen met een slechte kredietgeschiedenis of helemaal geen kredietgeschiedenis. Beveiligde kaarten kunnen de beste optie zijn voor uw eerste creditcard. De kaart is “beveiligd” met een kassaldo, bijvoorbeeld een spaarrekening. Je kunt dit saldo niet aanraken, anders wordt de kaart gedeactiveerd (uitgeschakeld). Als u uw limiet overschrijdt, kan de bank het saldo van uw rekening halen. Uw account fungeert als onderpand voor een lening. Deze kaarten kunnen hogere rentetarieven in rekening brengen, maar ze bieden het gemak van het gebruik van een creditcard terwijl u een goede kredietgeschiedenis opbouwt.

Comments are closed.