Crypto

Dingen om te onthouden over het omzetten van Bitcoin naar contant geld

By Miguel Franklin on April 22, 2020 0 Comments

Voordat u al uw BTC naar een bankrekening converteert, moet u rekening houden met de volgende valkuilen bij het converteren van bitcoin naar contant geld:

Belastingen. Dood en belastingen zijn onvermijdelijk, zelfs voor bitcoin-investeerders. Hoewel sommige rechtsgebieden hun standpunt ten aanzien van bitcoin en belastingen nog niet hebben verduidelijkt, zeggen de meeste belastingautoriteiten dat u belasting moet betalen over de winst die u mogelijk maakt bij het verkopen van bitcoin voor contant geld. En als u niet denkt dat u die regels gewoon kunt negeren, moet u er rekening mee houden dat sommige bitcoin-uitwisselingen uw winst aan de belastingman zullen rapporteren wanneer u uitbetaalt.

Vergoedingen. De meeste van de hierboven beschreven BTC-naar-bankrekening-methoden brengen wisselkosten met zich mee. (Het rechtstreeks verkopen van bitcoin aan uw vrienden kan een uitzondering zijn, ervan uitgaande dat uw vrienden aardig genoeg zijn om u geen transactiekosten in rekening te brengen.)

Wanneer u klaar bent om bitcoin in contanten om te zetten, overweeg dan zaken als de kosten en het gemak van de uitbetalingsmethode, waar u het wilt storten (bankrekening, PayPal, enz.), Het type valuta (dwz land) dat u nodig heeft om uw bitcoin om te zetten en hoe lang u wilt wachten om uw geld te ontvangen. Wat uw behoeften ook zijn, er is een methode die past en de opties blijven groeien naarmate bitcoin steeds gebruikelijker wordt en over de hele wereld wordt geaccepteerd.

Heeft u nog geen Bitcoins? Dan kunt u dat gemakkelijk online doen. U kunt Bitcoin kopen via ideal bijvoorbeeld. Maar natuurlijk moet u eerst nagaan hoeveel is een bitcoin waard voordat u daadwerkelijk begint.

Comments are closed.