Bedrijven

Tips voor het beschermen van uw bedrijf

By Miguel Franklin on April 30, 2020 0 Comments

Als u niet wilt dat al het harde werk dat nodig is om een bedrijf te starten tevergeefs is, zorg er dan voor dat uw bedrijf gedekt is. Als u deze tips in gedachten houdt, kunt u de juiste verzekering voor uw bedrijf afsluiten:

Zakelijke verzekeringen regelen

Maak de juiste oproep. Proberen te begrijpen wat uw verzekeringsbehoeften zijn en welke dekkingen bij u passen, kan overweldigend zijn, zo niet ronduit onmogelijk, om alleen te doen. Dus ga niet alleen. Bel uw onafhankelijke verzekeringsagent. Onafhankelijke verzekeringsagenten zijn niet alleen goed thuis in de soorten risico’s waarmee bedrijven worden geconfronteerd, ze kennen ook de soorten verzekeringsproducten die beschikbaar zijn om bedrijven te beschermen, en ze vertegenwoordigen meerdere verzekeringsmaatschappijen, wat betekent dat ze toegang hebben tot een breed scala aan producten om uit te kiezen van aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders. Een onafhankelijke agent kan u helpen bij het zorgvuldig overwegen en identificeren van potentiële risico’s voor het bedrijf en het volledig verkennen van uw verzekeringsopties, zodat de dekking kan worden afgestemd op uw unieke behoeften. In wezen zorgt het werken met een agent ervoor dat u de deskundige hulp en het advies krijgt dat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw bedrijf gedekt is.

Plan erop. Maak een gedetailleerd bedrijfsplan met een overzicht van wat het bedrijf zal doen en hoe het zal doen. Een solide bedrijfsplan is een cruciaal hulpmiddel als het gaat om het verzekeren van verzekeringen en het financieren van een nieuw bedrijf. Een plan toont verzekeringsverzekeraars en potentiële investeerders aan dat u uw due diligence hebt gedaan om na te denken over de risico’s die u kunt tegenkomen en hoe u uw bedrijf kunt beschermen terwijl het groeit. Uw onafhankelijke agent kan u helpen bij het maken van een goed plan en het pitchen aan verzekeraars.

Ken uw risico’s. Er zijn veel, vele soorten commerciële verzekeringsproducten op de markt, variërend van algemene bedrijfsaansprakelijkheid, tot eigendomsdekking, tot commerciële autodekking, tot datalekken en e-commercedekking. Weten welke bescherming u nodig heeft, begint met het begrijpen van de unieke risico’s waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd. Als u bijvoorbeeld een contractbedrijf of een productiebedrijf start, kan uitval van apparatuur of elektrische storingen uw levensonderhoud ernstig in gevaar brengen. Aan de andere kant, als u een e-commercesite lanceert, is bescherming tegen compromittering van gegevens waarschijnlijk een must. Een onafhankelijke agent kan u helpen uw potentiële verplichtingen en risico’s te identificeren via een professionele risicobeoordeling, zodat u weet welke soorten dekking u nodig heeft.

Overweeg een pakketdeal. Als uw bedrijf een aantal verschillende soorten dekking nodig heeft, zoals eigendomsdekking, voertuigdekking, bescherming tegen bedrijfsonderbrekingen of verlies van apparatuur en aansprakelijkheidsdekking, kunt u een bedrijfseigenarenbeleid (BOP) overwegen. Een BOP bundelt verschillende soorten dekking samen en kan u geld besparen in plaats van afzonderlijke polissen te kopen voor uw verschillende verzekeringsbehoeften.

Comments are closed.