cryptoclan bedrijven

Hebben insiders onlangs aandelen Teladoc Health, Inc. (NYSE: TDOC) verkocht?

By Miguel Franklin on June 22, 2021 0 Comments

Sommige aandeelhouders van Teladoc Health, Inc. (NYSE: TDOC) zijn misschien een beetje bezorgd als ze zien dat de Chief Human Resources Officer, Arnnon Geshuri, onlangs een aanzienlijke waarde van $ 580k aan aandelen heeft verkocht tegen een prijs van $ 146 per aandeel. Het is echter cruciaal om op te merken dat ze zeer veel in de aandelen blijven geïnvesteerd en dat de verkoop hun belang slechts met 6,7% verminderde.

 

De laatste 12 maanden aan transacties met voorkennis bij Teladoc Health

De CEO en directeur, Jason Gorevic, heeft de grootste verkoop met voorkennis in de afgelopen 12 maanden gedaan. Die ene transactie was voor $ 3,7 miljoen aan aandelen tegen een prijs van $ 183 per stuk. Hoewel verkopen met voorkennis negatief is, is het voor ons negatiever als de aandelen tegen een lagere prijs worden verkocht. De zilveren voering is dat deze verkoop plaatsvond boven de laatste prijs (US $ 151). Het zal dus op de huidige niveaus misschien niet veel licht werpen op het vertrouwen van insiders. Beste aandelen zijn verkocht.

 

 

In het afgelopen jaar hebben insiders van Teladoc Health geen bedrijfsaandelen gekocht. De onderstaande grafiek toont transacties met voorkennis (door bedrijven en individuen) in het afgelopen jaar. Als u op de grafiek klikt, kunt u alle afzonderlijke transacties zien, inclusief de aandelenkoers, individuele transacties en de datum!

 

TDOC Handel met voorkennis op 30 mei 2021

Voor degenen die graag winnende investeringen vinden, zou deze gratis lijst van groeiende bedrijven met recente insideraankopen slechts het ticket kunnen zijn.

 

 

Heeft Teladoc Health een hoge insider-eigendom?

 

Begin met het spreken van een nieuwe taal in 3 weken dankzij deze app gemaakt in Duitsland

Babbel

Veel investeerders willen graag nagaan hoeveel van een bedrijf in handen is van insiders. Ik denk dat het een goed teken is als insiders een aanzienlijk aantal aandelen in het bedrijf bezitten. Insiders van Teladoc Health bezitten ongeveer $ 251 miljoen aan aandelen (dat is 1,1% van het bedrijf). De meeste aandeelhouders zouden dit soort eigendom met voorkennis graag zien, aangezien het suggereert dat incentives voor het management goed in lijn zijn met andere aandeelhouders. Kopen aandeel KPN is mogelijk.

 

Dus wat betekenen de Teladoc Health Insider-transacties?

Insiders hebben onlangs aandelen Teladoc Health verkocht, maar ze hebben er geen gekocht. En er waren het afgelopen jaar geen aankopen om ons troost te bieden. Het is goed om te zien dat er veel insider-eigendom is, maar de insider-selling laat ons voorzichtig. Naast informatie over transacties met voorkennis die gaande zijn, is het nuttig om de risico’s te identificeren waarmee Teladoc Health wordt geconfronteerd. Voorbeeld: we hebben 3 waarschuwingssignalen voor Teladoc Health gezien waarvan u op de hoogte moet zijn, en een daarvan maakt ons een beetje ongemakkelijk.

 

 

 

 

Comments are closed.