Blog

Hoe je een auto -rijtest doorloopt

By Miguel Franklin on December 30, 2022 0 Comments

Als u een leervergunning hebt, kunt u mogelijk een autorijdetest doen. De vergunningen van de leerling zijn 24 maanden geldig en stelt u in staat om co-rit met een gekwalificeerde volwassene. U moet een reeks tests voltooien om een rijbewijs te verkrijgen.

Een goede kennis van verkeerswetten en tekenen is essentieel om een rijtest door te nemenĀ motor theorie examen oefenen. Het examen behandelt onderwerpen zoals het wijzigen van rijstrook, gebruik turn -signalen en laat ruimte achter voor andere voertuigen.

Een voertuig dat goed is geregistreerd en verzekerd, is een belangrijke vereiste voor het uitvoeren van een rijtest. Bovendien moet het voorpassagiersruimte schoon zijn en vrij van rommel zijn.

Als u een GDL -test uitvoert, moet u een bewijs tonen van uw verzekering, een instructievergunning en uw voertuigregistratie. Het dragen van een bril of contacten is ook een must.

Een online of persoonlijke afspraak is nodig om uw test te plannen. Nadat u uw afspraak hebt gepland, ontvangt u een bevestigingsmail met uw pincode.

Om uw rijtest te doorstaan, moet u 70 punten scoren. Elk punt wordt afgetrokken voor een overtreding. Omgekeerd parkeren is bijvoorbeeld een onjuiste manoeuvre.

Als u de test faalt, moet u een herovername van $ 40 betalen. Dit omvat een andere verkeerstest. U kunt de test echter binnen twee weken opnieuw nemen.

Comments are closed.