daten

5 Online veiligheidstips voor gays

By Miguel Franklin on March 21, 2020 0 Comments

Als het gaat om online dating, is veiligheid een prioriteit nummer één voor alle betrokkenen. Of je nu homo of hetero bent, op zoek gaan naar jezelf en je eigen veiligheid moet komen voordat je een hete kerel ontmoet of probeert geluk te hebben.

1. Laat je instinct je gids zijn.

Voordat u samen besluit om elkaar voor het eerst persoonlijk te ontmoeten, moet u ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt via online communicatie. Als u niet klaar bent om koffie of een drankje te delen, spreek dan en zeg dat u meer tijd nodig hebt. Breng uzelf niet in een ongemakkelijke situatie alleen omdat u deze potentiële partner probeert te sussen. U kunt online gaan en websites zoals dating hoger opgeleiden vergelijken.

2. Geef geen persoonlijke informatie door.

Dit omvat uw achternaam, waar u werkt, de volledige naam van vrienden of familie, waar u woont of zelfs plaatsen die u vaak bezoekt. Als je liefde interesse een gekke stalker blijkt te zijn, dan heb je hem net brandstof voor het vuur gegeven.

3. Zegt het voort.

Wanneer u besluit om de potentiële Mr. Right te ontmoeten, laat uw naasten weten waar u heen gaat (met een adres) en wanneer u terug zou moeten worden verwacht. Heb een codewoord, dus als je je vriend belt en ‘ananas’ zegt, is het bekend dat je je ongemakkelijk voelt en een back-up nodig hebt.

4. Wees kieskeurig.

Stel dat je net uit een vijfjarige relatie met “George” bent en dat je zo wanhopig bent dat je een grapje maakt dat je met een man met een middelbare schoolopleiding zou uitgaan. Verkoop jezelf niet tekort! Alleen omdat je al een tijdje niet bent uitgegaan, wil nog niet zeggen dat je genoegen moet nemen. Ga in hetzelfde opzicht niet uit met een online wedstrijd die geen foto in hun profiel heeft. Dat is gewoon lui of ronduit griezelig.

5. Neem een ​​uitgang.

Als je eenmaal hebt vastgesteld dat jullie twee hunks eindelijk persoonlijk zullen ontmoeten, komen ze een openbare instelling overeen. Kies een café of restaurant dat altijd druk is en breng zelfs een uitgang in kaart. Dit kan via een codewoord met je vriend of gewoon meteen weten waar de uitgangsdeur is.

Al met al is online gay dating lang niet zo eng als sommige mensen beweren te zijn, maar het is nog steeds belangrijk om voorbereid en waakzaam te zijn. De kans is groot dat deze nieuwe man je nieuwe ridder in glanzend pantser zal zijn en al deze planning is niet gerechtvaardigd.

Comments are closed.